Tavs profils
Viesis


Grupa:
Viesis

Viesi, mēs tevi priecājamies redzēt! Lūdzu reģistrējies vai ienāc kā lietotājs, lai pilnvērtība izmantotu saita dotās iespējas!

Monitori
Aptauja
Lejuplādē piedāvātos failus?
Nobalsojuši: 63
Čats
200
Jaunākie faili
[13.01.2014][Citas spēles]
Pro Pilkki 2 v1.0.6 installer free download (0)
[30.11.2013][Citas spēles]
Pro Pilkki 2 v1.0.6 updater free download (0)
[27.12.2012][Citas spēles]
Pro Pilkki 2 v0.95 installer free download (0)
Pēdējie 10 reģistrējušies
  • jadenfrancisen2017
  • marekkolu
  • Altajs
  • marcis22
  • Korijs
  • Da4a
  • Platsmaize
  • Bo^
  • Edgars
  • andris66
  • Sadarbiba



    Mūsu banneri:




    Reklāma

    Mu - -=*MoTo*=-
    [ Privātās vēstules() · Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    -=*MoTo*=- » Citas spēles » Mu » Mu (Apraksts)
    Mu
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:35 | Posti # 1
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Varoņu klases
    Trešā līmeņa varoņiTumšais bruņinieks (Dark Knight) - Specializējas tuvcīņā. Uzlabo savu spēku un apgūst jaunas prasmes. Spēles gaitā spēj attīstīties par Asmens bruņinieku (Blade knight)(izejot 1. questu). Izejot 3. questu var kļūt arī par Blade master. Sākuma līmeņs ir relatīvi liela veselība, tāpēc ir grūtāk nositams. Viņu sauc arī vienkārši par karavīru, DK un BK (pēdējie divi ir saīsinājumi). Spēli sāk vai pēc reseta parādās Lorencijā.
    Tumšais burvis (Dark Wizard) - specializējas burvestībās. Spēles gaitā spēj attīstīties par Dvēseļu meistaru (Soul Master) (pēc 1. questa) un Diženo meistaru (Grand Master) (pēc 3. questa). Viņa galvenā priekšrocība ir spēja vienlaikus sist ļoti daudz monstru (dažas spējas ļauj vienlaikus sist visus ekrānā redzamos monstrus). Viņu sauc arī vienkārši par burvi, DW un SM (pēdējie divi ir saīsinājumi). Spēli sāk, vai pēc reseta pārādās Lorencijā.
    Elfs (Elf) (arī fairy elf) - var lietot šaujamieročus (lokus vai arbaletus). Elfi var arī apgūt aizsardzības vai uzbrukuma burvestības. Spēles gaitā no Feju Elfiem (Fairy Elf) var attīstīties par Mūzas Elfu (Muse Elf) (izejot 1. questu) un Augstāko elfu (High Elf) (izejot 3. questu). Viņu lielākoties sauc vienkārši par elfu, lai arī retāk lieto jēdzienu ME (tas ir saīsinājums). Spēli sāk vai pēc reseta parādās Norijā.
    Maģijas gladiators (Magic Gladiator) - specializējas tuvcīņā kombinācijā ar burvestībām. Spēlē attīstas ātrāk nekā pārējie varoņi, jo par katru līmeni iegūst 7 punktus. Var pārtapt par Dueļu meistaru (Duel Master). Viņš var lietot gandrīz visas burvja un karavīra spējas un ekipējumu, bet ne BK un SM. Viņu parasti sauc vienkārši par gladiatoru vai MG. Spēli sāk vai pēc reseta parādās Lorencijā.
    Tumšais Lords (Dark Lord) - viņi ir pieejami tikai jaunākajās versijās. Lai dabūtu šo varoni, vispirms vajag ar kādu citu varoni sasniegt 300. līmeni. Viņi var lietot karavīra bruņas un ieročus, kā arī tieši viņiem paredzētas bruņas un ieročus. Var attīstīties par Lordu Imperatoru (Lord Emperor). Viņu dažreiz sauc par DL. Dažos serveros DL var dabūt jau no 250lvl un viņi, tāpat kā gladiatori dabū 7 punktus ar līmeni. Spēli sāk vai pēc reseta parādās Lorencijā.
    Summoners (summoner) - viņi (precīzāk viņas) ir pieejami tikai jaunākajās versijās. Viņi var lietot dažas burvja spējas. Izejot 1. questu kļūst par blood summoner. Spēli sāk vai pēc reseta parādās @ Ebeland.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:37 | Posti # 2
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Varoņu parametri
    Visiem varoņiem ir 4 galvenie stats: spēks (strength), veiklība (agility), vitalitāte (vitality) un enerģija (energy).
    Spēks - palielina tuvcīņas ieroču efektivitāti.
    Veiklība - palielina iespējamību trāpīt un izvairīties no trāpījumiem. Palielina šaujamieroču uzbrukuma efektivitāti.
    Vitalitāte(vitality) - palielina dzīvotspēju.
    Enerģija(energy) - nosaka varoņu iespējas lietot spējas. Palielina maģijas enerģijas (mana) daudzumu un atjaunošanās ātrumu. Lielāks daudzums enerģijas palielina spēju efektivitāti.
    Komandēšana (command) – šis ir īpašs parametrs, kas ļauj Tumšajam lordam dresēt dabā sastopamos dzīvniekus. Palielinot komandēšanas punktus ir iespēja iemācīties jaunas burvestības, kurām ir vajadzīga enerģija. Tumšais lords ar attīstīti komandēšanu var savā ģildē turēt maksimāli 80 biedru.

    Spējas (burvestības & prasmes)
    Līdzīgi kā citās šāda veida spēlēs, varoņi šeit var lietot burvestības un spējas. Katra veida varonim ir pieejamas savas spējas, un ieročiem var nākt līdzi specifiska spēja. Spēju lietošana tērē maģijas enerģiju, un dažos gadījumos arī izturību (stamina).

    Bruņinieka spējas
    Bruņinieku ieročiem var nākt līdzi: Hacking, Cyclone, Stabbing, Uppercut, un Slash spējas, tās visas tērē tikai maģijas enerģiju. Dažiem vairogiem nāk līdzi defend spēja. Bruņinmieki var iemācīties vēl vairākas spējas. No lodēm nāk spējas: Furry of light (orb of blow) , spirit of fire (spearthrust (izmantojama uz speciāla zirga Dynorant), Twisting slash (orb of twisting slash), Light of life (orb of heal), reagefull blow (orb of reagefull blow) un deth stab (orb of death stab).

    Burvja burvestības
    Burvjiem ir pieejams vislielākais daudzums spēju. Viņi tās var iemācīties no attiecīgajiem ruļļiem (scrolls). Burvja spējas ir: Enerģijas lode, Uguns lode, Spēka Vilnis, Zibens, Teleports, Meteorīts, Ledus, Inde, Liesmas, Tvisters, Ļaunais gars, Elles Ugunis, Ūdens Lielgabals, Blieziens. Dvēseļu meistars var iemācīties vēl sekojošas spējas: Masu Teleportu, Manas Vairogu, Decay, Pēkšņais ledus, un Nova.

    Elfu spējas
    Elfu lokiem un arbaletiem var nākt līdzi trīskāršā šāviena (tripple shot) spēja. Elfi atsevišķi var iemācīties arī penetration spēju, kad sasniedz 130. līmeni (var izšaut cauri vairākiem monstriem). Mūzas elfi var iemācītes Ledus bultu (ice arrow), tam vajag vairāk nekā 500 veiklības punktu.
    Elfi vēl var lietot spējas, kas var ietekmēt sevi vai citus spēlētājus: dziedēt heal, palielināt aizsardzību greater defence, palielināt uzbrukuma spēku greater damage. Šo spēju iedarbības efektivitāte ir atkarīga no elfa enerģijas daudzuma. Elfs ar pietiekoši lielu enerģiju var zema līmeņa spēlētājus padarīt tik stiprus, ka viņi var relatīvi viegli nosist tādus monstrus, kas citādi viņus nosistu ar vienu sitienu.
    Elfi var arī izsaukt monstrus, lai tie cīnītos kopā ar elfu. Tie ir: goblins, akmens golems, slepkava, Elitārais jetijs, Tumšais bruņinieks, bali un kareivi. Elfs vienlaicīgi var kontrolēt tikai vienu no šiem, izsaucot nākošo, iepriekšējais izzūd.

    Gladiatora spējas
    Gladiatori var lietot visas tumšā burvja spējas, izņemot teleportu un enerģijas lodi. Gladiatori var lietot arī twisting slash un bruņinieku ieroču spējas.

    Tumšā lorda spējas
    Viņi savas spējas iemācās no ruļļiem, līdzīgi kā burvji, taču pašas spējas ir līdzīgākas karavīru spējām. Tumšajam lordam ir pieejams Melnais Krauklis (Dark Raven) - palīdz cīnīties un kuram ir vairākas spējas un Tumšais Zirgs (Dark Horse) - ar to var jāt arī zem ūdens. Tumšajam Lordam spārnu vietā ir apmetnis - Cape of Lord.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:38 | Posti # 3
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Karte
    MU kontinentsLorencija(Lorencia)- Lorencija ir Mu centrālā pilsēta. Tumšie Bruņinieki, Tumšie Burvji, Maģijas Gladiatori un Tumšie Lordi sāk šeit savas gaitas. Šī ir pati vieglākā spēles karte, piemērota varoņiem, ar zemu līmeni, līmeņa paaugstināšanai, lai tie varētu apmeklēt Deviasu un Pazemes Cietumu. Lorencija ir arī galvenais tirdzniecības centrs, nereti sastapsi varoņus, kuri tirgo savas mantas. Elfiem, kuri vēlas apmeklēt Lorenciju, vispirms jāsasniedz 10. līmenis. Ieeja Norijā atrodas Lorencijas pašos austrumos, un ieeja Pazemes Cietumā atrodas ne pārāk tālu uz ziemeļiem. Ieeja Devijā atrodas ziemeļaustrumu stūrī.
    Norija (Noria) – Norija atrodas Lorencijas austrumos. Šī ir elfu pilsēta, kurā Feju elfi sāk spēli. Vienmēr gaišas saules apspīdēta, Norija tiek uzskatīta par visskaistāko zemi visā kontinentā. Norijas centrā atrodas Haosa Aparāts, kuru izmanto dažādu priekšmetu kombinēšanai, un dārgakmeņi ir nepieciešami spēcīgāku priekšmetu radīšanai. Varoņiem, izņemot elfus, nepieciešams 10. līmenis, lai iekļūtu Norijā.
    Deviasa (vai Daviasa) (Devias or Davias) – Deviasas zeme, ziemeļos no Lorencijas, kas vienmēr klāta ar mūžīgo sniegu. Šajā zemē ir stiprāki monstri par Norijas un Lorencijas monstriem, un iekļūt šeit var tikai 15. Līmeni sasniegušie varoņi. Šī pilsēta ir iemīļota vidējo un augstākā līmeņa varoņiem, par cik šeit ir monstri, kas atbilst viņu treniņu vajadzībām.
    Pazemes Cietums (Dungeon) – Vēl ilgi pirms Kunduna ierašanās Pazemes Cietumā tika turēti noziedznieki. Bet kad sākās feodālais karš, Pazemes Cietums tika pamests, un kad Kunduns ieradās, viņš okupēja to kā savu priekšposteni, no kurienes sūtīt monstrus, kas uzbruktu Lorencijai. Kunduns iecēla vienu no saviem kalpiem, Gorgonu, par tā priekšnieku. Pazemes Cietums ir trīsstāvīga ala, kur katrs stāvs kļūst arvien grūtāks, un pašā alas dibenā atrodas Gorgons. Viena no Pazemes Cietuma raksturīgākajām īpašībām ir daudzie slazdi, kas paslēpti alas sienās un zemē. Vienmēr esi uzmanīgs klejojot pa Pazemes Cietumu.
    Zudušais Tornis(Lost Tower) – Zudušais Tornis kādreiz mēdza būt dzīvei uzticīga svētnīca, bet drīz to okupēja Kunduns un nolādēja ar ļaunumu. Tagad septiņstāvīgais tornis ir tumšs, un daži visbīstamākie monstri klīst pa torni. Septītajā stāvā atrodas Balrogs, milzīga radība, kas līdzīga kentauram. Tornī ir ļoti daudz lamatu, kas atbrīvo meteorītu dambi – tas trāpa katrai ekrānā redzamajai personai. Parasti šeit cīnās augstu līmeņu varoņi nelielās grupās. Septītais stāvs stiepjas tik augstu, ka izejot no tā nokļūst debesīs - Ikarusā.
    Atlansa (Atlans)– Atlansa ir jūra Norijas austrumos. Kad Kunduns cēlās, viņa antīkā kalpone Hidra ieradās šajā jūrā, līdzi nesdama vienu daļu no Zīmogakmens. Šī ir viena no vislabākajām vietām, kur trenēties vidēji augsta līmeņa varoņiem, un ir vajadzīgs 60. līmenis, lai iekļūtu Atlansā. Tā kā karte atrodas zem ūdens, varoņi šeit peld, un zem ūdens nevar atrasties ar zirgu.
    Tarkana (Tarkan) – Tarkana ir tuksnesis, kas atrodas Atlansas ziemeļos. Tarkana jeb „Nāves tuksnesis”, ir apdzīvota ar vieniem no visstiprākajiem monstriem, kādi vien atrodami Mu kontinentā. Visspēcīgākie Tarkanas monstri ir Zaikans un Nāves stara bruņinieks. Nepieciešams 130. līmenis, lai šeit iekļūtu.
    Ikarusa (Icarus)– Augstu gaisā, virs visa Mu kontinenta, atrodas debesu zeme, saukta par Ikarusu. Arī šeit ir vieni no visspēcīgākajiem monstriem. Tikai varoņi ar spārniem vai Dinorantu spēj šeit nokļūt. Uz visaugstākā mākoņa atrodas spēcīgais Tumsas Fēnikss, ko ir ļoti grūti sakaut.
    Kalima (Kalima) – Šeit atrodas vienīgi drupas, kurām cauri plūst spēcīga ūdens straume. Tā kā šī karte ir notikuma lokācija, tad tā ir sadalīta sešos dažādos grūtības līmeņos. Katras kartes beigās, kas atgādina gaiteni, atrodas monstrs Kunduna Ilūzija (‘’Illusion of Kundun’’), kurš ir ļoti viegli pieveicams pirmajā Kalimas līmenī, bet grūtības sagādā ceturtajā, piektajā līmenī. Sestās Kalimas beigās atrodas pats Kunduns, līdz šim pats spēcīgākais monstrs kāds ir zināms.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:38 | Posti # 4
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Lorēnas Ieleja (Valley of Loren) – Karte, kurā notiek Pils Aplenkšanas (‘’Castle Siege’’) pasākums.
    Pārbaudījuma Zeme (Land of Trials) – Zemē var nokļūt tās ģildes biedri, kuri ir uzvarējuši Pils ielenkšanu. Ģildes īpašnieks var izvēlēties vai šo zemi paturēt pieejamu tikai savai ģildei vai iekasēt no citiem spēlētājiem ieejas maksu.
    Arēna jeb Stadions (Arena or Stadium)– Vieta, kur ģildes var spēlēt Mu cīņas futbolu. Punktus var gūt gan nogalinot pretējās komandas varoņus, gan gūstot vārtus. Liela daļa privāto serveru izmanto arēnu kā treniņu vietu varoņiem.
    Aida (Aida) – Mu zālainā ieleja, ir līdzīga Norijai, tikai tā ir daudz lielāka un skaistāka. Šajā plašāja zemē klīst daudz stipru monstru.
    Kraivolfa (Crywolf) – Kraivolfā var nokļūt caur Lorenas Ieleju. Šī ir notikuma karte, kurā varoņiem jāaizsargā vilka statuja un jāatvaira ļoti spēcīgu monstru, ieskaitot Balgasu, uzbrukumi. Kantura/Kantur – Jauna karte, kas atrodama otrajā sezonā. Turp var nokļūt caur Tarkanu. Tāpat kā Kraivolfa, šī karte ir paredzēta pasākumiem.
    Balgasa Barakas (Balgass Barracks) – Šī jaunā kartē nāk līdz ar trešo sezonu. Tajā var nokļūt caur Kraivolfu, ja parunā ar ‘’NPC’’ vārdā ‘’Werewolf Quarrel’’. Šī karte ir nepieciešama varoņu trešā līmeņa iegūšanas uzdevumā.
    Balgasa Patvērums (Balgass Refuge) – Iekļūt var caur Balgas Barakām runājot ar ‘’NPC’’ Vārtusargs (‘’Gate Keeper’’). Šeit varonim jāstājas pretī augstākajam uzdevumam šajā spēlē un jāpabeidz pēdējā daļa uzdevumam, kas ļaus iegūt trešā līmeņa varoni.
    Ilūziju Templis (Temple of Illusion) – Jaunā masu notikumu karte. Šeit norisinās kauja starp divām komandām: Zilo un Dzelteno.

    Priekšmeti
    Burvis spēlē ar Kundun zizli +13.Lielākajai daļai ekipējuma ir iespējami līmeņi. Tas ir, lietai var būt labākas īpašības un attiecīgi lielākas prasības. Līmeņus ir iespējams palielināt līdz +13, bet dažos serveros arī vairāk.
    Lietu bonusi.
    Palielinātas īpašības un prasības, nepalielinot līmeni. Tos arī ir iespējams palielināt, taču tas ir sarežģītāk:
    0., 1. un 2. priekšmeti nespīdēs. Viņi izskatīsies parasti, lai gan daži ļoti spēcīgi, kā Pūķa Šķēps jau sāks spīdēt.
    3. un 4. līmeņos mantas minimāli spīdēs sarkanas. Šādas lietas nav retas. items are tinted red. These items are rather common.
    5. un 6. līmeņa mantas spīdēs zilas. Dažas vājas mantas jau kritīs 5. un 6.
    7. un 8. līmeņa mantas jau pamanāmi spīdēs. Tu vari iegūt tikai vienu no šīm caur uzlabošanu, tirgošanu.
    9., 10., un 11. līmeņa mantas jau stirpi spīdēs. 11. līmeņa mantas parasti spīd baltā krāsā, lai atšķirtos ni 9. un 10. līmeņa mantām.
    12. un 13. līmeņa mantas spīd kā +9 līdz +11, tikai ik pa laikam tas balti iemirdzas.
    TIKAI PRIVĀTAJOS SERVEROS:
    14. līmenis spīd kā +13.
    15. līmeņa mantas, pārvēršas nedaudz caurspīdīgi sarkani (lai gan citi spēlētāji to redz kā +14).
    Veiksmīgās lietas (lucky items) - tām ir vieglāk palielināt līmeni (augstākajos līmeņos ir lielākas izdošanās varbūtības), un ieroči ar šo īpašību var uzsist critical damage. Šāda veida lietas var tikai atrast.
    Lieliskās lietas (excellent items) - grūtāk atrodamas lietas, ar labākām īpašībām un lielākām prasībām kā tāda paša līmeņa parastajām lietām. Tiem piemīt bonus īpašības, kas nav sastopamas parastām lietām.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:38 | Posti # 5
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Bruņas
    Elfs Sarga bruņāsBruņu komplekti sastāv no zābakiem, biksēm, bruņām, cimdiem un ķiveres. Gladiatori nevar lietot ķiveri, tapēc viņu bruņu komplektos tās nav. Pēc varoņa bruņu komplekta un tā līmeņa parast var spriest par tā līmeni, lai arī nabadzīgi (kas nevar atļauties ko labāku) augsta līmeņa varoņi var izskatīties kā zema līmeņa varoņi.
    Bruņinieki var lietot šādus bruņu komplektus: ādas (leather), bronzas (bronze), zvīņu (scale), misiņa (brass), plākšņu (plate), pūķa (dragon) un melnā pūķa (black dragon) komplektus. Blade knight var lietot arī tumšā fēniksa un dižā pūķa komplektus.
    Burvji var lietot šādus bruņu komplektus: auduma, kaula, sfinksa un leģendāros komplektus. Soul master var lietot arī lieliskās dvēseles, admantīna un tumšās dvēseles komplektus.
    Elfi var lietot šādus bruņu komplektus: vīnogulāja (vine), zīda (silk), vēja (wind), gara (spirit) un sarga (guardian). Mūzas elfs var lietot arī svētās (divine) un sārtā gara (red spirit vai nature) (pazīstami arī kā dabas) komplektus.
    Gladiatori var lietot visus karavīru un burvju bruņu komplektus, tikai viņi nevar lietot ķiveri. Viņiem ir arī speciāli komplekti, kuriem nav ķiveres: vētras vanaga, zibens vanags, un hurricane (jaunākajos serveros arī mitos).
    Tumšie Lordi var lietot sekojošus karavīra komplektus: ādas, bronzas, zvīņu. Arī viņiem ir savi komplekti: vieglās bruņas, adamantīna, tumšā tērauda un tumšā meistara.
    Daudzos serveros dažādiem komplektiem ir atšķirīgi nosaukumi (sārtā gara komplektu dažreiz sauc par dabas), un reizēm arī citādāka funkcionalitāte . Dažādos serveros var atšķirties komponenetu parametri.
    Ieroči
    Dažus ieročus var lietot vairākas varoņu klases. Lielākoties katrai klasei ir specifiski ieroči.
    Zobeni (swords) - Tie var būt vienrokas (otrā rokā var ielikt vairogu vai otru līdzīgu) vai divroku ieroči. Tie ir samērā ātri ieroči.
    Cirvji - Tie ir lēnāki kā zobeni, bet ar tiem var stiprāk iesist.
    Vāles - Tās parasti ir ļoti lēnas.
    Loki (bow) - Viens no diviem elfu galvenajiem ieročiem. Visiem ir iespējama tripple shot spēja. To bultas atšķiras no arbaletu bultām. Lokiem parasti ir mazāks ātrums kā arbaletiem.
    Arbaleti - Otrs no diviem elfu galvenajiem ieročiem. Arī pieejami ar tripple shot.
    Šķēpi un izkaptis - Nepieciešami, lai varētu lietot dažas karavīra spējas.
    Zižļi - burvju galvenie ieroči. Tiem piemīt īpašība procentuāli palielināt burvestību efektifitāti. Tos var lietot tikai burvji un gladiatori.
    Scepteri - Dark Lord galvenais ierocis, tas procentuāli palielina viņa "dzīvnieku" spēku attālumu un ātrumu.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:39 | Posti # 6
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Spārni
    Gaisa cīņa ar milzīgu briesmoniSpārnus var lietot tikai varoņi, kam ir vairāk kā 180. līmenis. Lai varētu lietot otrā līmeņa spārnus, vajag iziet uzdevumu un sasniegt vismaz 215. līmeni. Tie palielina aizsardzības un uzbrukuma efektivitāti, kā arī nodrošina iespēju iekļūt icarus. Katrai varoņu klasei ir savu veidu spārni. Spārniem arī var būt līmeņi, un, palielinoties līmenim, palielinās to aizsardzība, uzbrukuma efektivitāte un prasības pret lietotāja līmeni. Ir šādi spārni:
    1.līmenis:
    Satan wings (Karavīram un Gladiatoram)
    Angel wings (Burvim un Gladiatoram)
    Fairy wings (Elfam)
    2.līmenis:
    Cape of dark lord (dark lord)
    Devil wings (Blade knight)
    Archangel wings (soul master)
    Butterfly wings(muse elf) (arī holy spirit wings)
    Dark wings (gladiatoriem) (arī thunder wings)
    3.līmenis:
    Wings of Storm (Blade Master)
    Wings of Vortex (Grand Master) (arī wings of space time)
    Wings of Illusion (High Elf)
    Wings of Doom (Duel Master)
    Mantle of Lord (Lord Emperor)

    Dzīvnieki
    FenrirsMājdzīvniekus var izmantot Dark Lord. Šobrīd ir trīs veida. Šie ir līdzīga Sarga lietām, bet viņiem nāk pieredza, atjaunojas dzīvības un ir unikālas spējas.
    Tumšais Gars - Putns, kas var patiešo uzbrukt mērķim, palīdzot Dark Lordcīnīties. Tam ir 4 pozīcijas -- Sekot, Automātiski uzbrukt, Uzbrukt ar Personāžu un Uzbrukt mērķim. Inventārā tas atrodas uz vairoga vietas.
    Tumšais Zirgs - Dzīvnieks uz kuru var jāt Dark Lord. Tas dod lielu aizsardzību, bojājumu uzsūkšanu un Zemestrīces prasmi, kas dara milzīgus bojājumus un visus notriec zemē. Tumšais Zirgs arī palielina pārvietošanās ātrumu, kas ir pat lielāks nekā ar spārniem. Viņi liekas turpat, kur visi Sarga priekšmeti.
    Fenrirs - Dzīvnieks līzīgs Dark Lord zirgam. Šos dzīvniekus var lietot katra klase. Fenrira Plazmas Vētras uzbrukums nodara bojājumus un sabojā bruņas PVP laikā.

    Citas lietas
    Vairogi - tos var lietot tikai kopā ar vienrokas ieroci. Ir sastopami vairogi katrai klasei. Vairogiem var nākt līdzi aizsargāšanās spēja.
    Gredzeni un amuleti - tie var palielināt izturību pret dažiem faktoriem (uguni, aukstumu, indi) un tiem var būt lieliskās īpašības (palielina ātrumu, veselību, utt), tie var arī nodrošināt dzīvību reģenerāciju. Ir sastopami arī transformācijas gredzeni, kas var izmainīt varoņa izskatu, lai tas izskatītos pēc kāda monstra.
    Eņģelis - palielina veselību par 50 un absorbē 20% bojājumu.
    Sātans - palielina uzbrukuma efektivitāti par 30%, par katru veiksmīgo uzbrukumu noņem 3 no veselības.
    Unile - palielina iespēju izvairīties no uzbrukuma un pārvietošanās ātrumu.
    Dinorants - palielina pārvietošanās ātrumu, uzbrukuma efektivitāti un defensi, kā arī nodrošina iespēju iekļūt icarus. Lai to varētu lietot vajag 110 līmeni.
    veselības pudelītes
    maģijas enerģijas (manas) pudelītes
    pretindes pudelītes
    alkohols - uz 1 minūti palielina uzbrukuma ātrumu par 20
    Pilsētas teleporta rullis - aizteleportē uz tuvāko pilsētu
    bultas un arbaleta bultas. Paciņā ir 255 bultas.
    Spēlētāji, kas sasnieguši 50. līmeni, var teleportēties starp pilsētām ar "warp" vai "move" komandām (atkarībā no servera). Tas maksā kautkādu daudzumu naudas, atkarībā no vietas līmeņa, uz kurieni grib tikt.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:39 | Posti # 7
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Dārgakmeņi:
    Tos lieto, lai palielinātu lietu līmeņus
    Haosa dārgakmens (jewel of chaos) - lieto gandrīz visām haosa mašīnas kombinācijām (tai skaitā, lai izgatavotu spārnus un palielinātu lietu līmeņus virs +9)
    Svētības dārgakmens (jewel of Bless vai jewel of Blessing) - palielina lietu līmeņus līdz +6. 100% izdošanās varbūtība.
    Dvēseles dārgakmens (jewel os Soul) - palielina lietu līmeņus līdz +9. 50% izdošanās varbūtība (75% ar veiksmi (luck)).
    Dzīvības dārgakmens (jewel of Life) - palielina lietu bonusus.
    Rašanās dārgakmens (jewel of creation) - var pārtaisīt kā Stat fruits kurus apēdot, pieaug 1 stata punkts.
    Dažādi:
    Spalva (Loch's feather vai Blue feather) - Nepieciešama otrā līmeņa spārnu izgatavošanai.

    Notikumi
    Asins Pils (blood castle)Šajā notikumā spēlētājiem ir jāatgūst kritušā eņģeļa ierocis. Tur ir garš, šaurs tilts, kas ir pilns ar monstriem. Tiem ir jāizsitas cauri, un pēc tam, kad ir nosists pietiekošs daudzums monstru (spēlētāju skaits * 20), var tikt tālāk. Lai te vispār varētu tikt iekšā, vajag dabūt ielūgumu. Dažos serveros to var nopirkt veikalā, dažos - nākas taisīt pašiem. Izejvielas ir blood fang un scroll of the archangel. Asins Pilī ir 6 līmeņi. Dažādu līmeņu spēlētāji var tikt uz dažādu līmeņu notikumu.

    Velna Laukums (devil's square)
    Šajam notikumam ir četri līmeņi, un tur iekšā ir vienkārši liels bars ar stipriem monstriem. Uzdevums ir izdzīvot 20 minūtes, galinot briesmoņus un vācot punktus un iegūtu pieredzi. Ar ielūgumiem te ir līdzīgi kā Asins Pilī.

    Haosa Pils (chaos castle)
    Bilde no Haosa pils notikuma.Šim notikumam ir vairāki līmeņi un atšķirībā no abiem iepriekšējiem, te ir mūžīgs ielūgums. Dažos serveros to var nopirkt veikalā. Pirms Haosa Pils sākas, nejaušam dalībniekam tiek piešķirta visu spēlētāju dalības maksa. Tur var vienlaikus tikt iekšā līdz 100 spēlētāju (iepriekšējos 2 tikai 15). Visi spēlētāji kas ir tikuši iekšā, izskatās vienādi, un izskatās tāpat kā monstri. Šeit beigās dzīvs paliek tikai viens.

    Zelta radību invāzija
    Dažiem monstriem nav stingri noteiktu parādīšanās vietu, un viņi parādās dažādās kartēs (noria, lorencia, davias, atlans un tarkan) sākoties Asins Pilij. Šie monstri izskatās līdzīgi attiecīgajiem parastajiem monstriem, tikai ir zelta krāsā un ir ievērojami stiprāki, un no viņiem var izsist labākas lietas (dažādu līmeņu box of kundun). No dažiem zelta monstriem box of kundun izsist nevar. (mazie zelta pūķīši, zelta kareivis un monstri, kas tusē ap +4 un +5 līmeņa monstriem). 4. un 5. līmeņa monstri ir sastopami attiecīgi tikai atlanos un tarkanā.
    Box of kundun - tās ir kastītes no kurām ārā krīt lieliskās mantas. Šādas kastītes var būt ar līmeņiem no +1 līdz +5. Augstāko līmeņu kastītes krīt no stiprākiem monstriem, kurus ir grūtāk nosist, taču no augstāku līmeņu box of kundun krīt augstāku līmeņu lietas.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:40 | Posti # 8
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Baltā burvja invāzija
    Šis notikums ir kad milzīgs burvis un viņa orku armija parādās nejaušās vietās Deviasā, Norijā un Lorensijā. Nogalinot Balto burvi, tu iegūst Jewel of Bless un tavu niku parāda uz ekrāna. Orki met 100,000 zenu vai Burvja Gredzenu, kas palielina uzbrukuma ātrumu un bojājumus.

    Pils Iekarošana
    Pils Iekarošana - (Viens kontinents, viena pils ar vienu valdnieku), tas ir notikums, kurā atrodas karte ar pili, bet pilij var būt viens spēles varonis, kam ir ģilde. Guild master piereģistrējas (pirmais jaunā serverī) par pils feodāli. Lai sāktos šis notikums, vajag 1 aizsargājošo un 2 uzbrūkušās ģildes. Pils valdnieks (GM) kara laikā tiek iezīmēts ar izgreznotu vairogu, bet to biedri ar vienkāršu vairogu. Protams, ka uzbrucēji tiek iezīmēti ar zobenu. Uzbrukuma laikā ir oficālās uzbrucēju ģildes (divas) un viena aizsargātāju, bet neoficālie uzbrucēji var būt visi. Uzbrucēju mērķis ir iznīcināt 4 kristāla statujas, lai varētu tikt pie troņa, bet pa to laiku arī ar katapultām jāizsit sienas vai vieglāk ar pašu varoni izsit vārtus.

    Uzdevumi (quest)
    Šo spēli bieži kritizē par to, ka te nav uzdevumu. Parasti RPG tipa spēles satur lielu daudzumu kvestu un spēles process sastāv no to izpildes. Mu online sākotnēji bija tikai viens kvests.

    Pāreja uz nākošo līmeniŠo uzdevumu var sākt izpildīt 150. līmenī. Izejot šo kvestu varonis elfs, burvis vai karavīrs, kļūst attiecīgi par muse elf, soul master vai blade knight un dabū 10 papildu stat pointus. Magic gladiatori un dark lordi nevar iziet šo kvestu, jo viņi ir spēcīgākajā formā jau no paša sākuma. Lai uzsāktu kvestu, jebkurā gadījumā jāaiziet pie viena cilvēciņa uz davias. Abās stadijās ir vajadzīga arī nauda.
    . Jaatrod Scroll of Emperor.
    . Jaatrod Lauztais zobens (DK), burvja dvēsele (DW) vai elfas asara (Elf).
    Šīs abas lietas var izsist no piemērota līmeņa monstriem.


     
    Cronat Datums: Svētdiena, 27.04.2008, 11:40 | Posti # 9
    Galvenais
    Grupa: ADMINSTRATOR
    Posti: 90
    Reputācija: 54
    Statuss: Offline
    Marlon the trainer
    Daudzās pilsētās var atrast sargu vārdā Marlons, parunājiet ar viņu, un no 220. līmeņa jūs varēsiet dabūt 5+1 punktus par leveli.
    . Atrodiet Ring of Honour, un atdodiet to Marlonam.
    . (tikai BK) atrodiet Dark stone, un Marlons iemācīs jums nosaukto karavīru sapni, kombo spēju (pēc katra uzbrukuma, BK izstaros tādu kā enerģiju, un atņems masīvu daudzumu dzīvības punktus apkārtējiem pretiniekiem). Šis kvests tika pievienots relatīvi nesen.
    Versija - 1.01(e,a utt.) - Šajā versijā ir iekļauta mape Crywolf, Aida un Land of trials. Kā arī jauni seti, BK> Dragon knight set (Bruņinieka pūķa), SM> Venom mist set ( Indes dziedzeru), ME> Spylid set, MG> Volcano set (Vulkāna sets), DL> Sun light set (Saules gaismas). Ir arī jauni ieroči un spējas (BK;MG;DL), maģijas (SM;ME). Versija - 1.02(D;E; utt.) - Nekā jauna, izņemot vilku vārdā Fenrirs. Ir trīs fenriri. Oriģinālais - sarkans. Aizsardzības - zils. Uzbrukuma - melns. Versija - 1.03 - Arī nekā jauna, tikai Kantru quest, (1.02 sezonā 2 arī ir Kantru)

    Un jauna emocija /Dance (Tas varonis sāks dejot smile ...)

    Spēles emocijas.
    Tu vari varonim likt darīt visādas kustības.

    Komanda Efekts
    Go go, Rush Uzbrukuma kustība
    Dance liks varonim dejot
    Respect paklanās uz ceļiem
    Come liek nākt {māj ar roku}
    come on liek nākt stilīgā veidā
    Hurt, cold berzē rokas
    Hi,Welcome, Hello paklanās
    Hustle parāda prieku
    Victory, win paceļ roku
    Great paceļ abas rokas
    Sleep nožāvājas
    Looking around skatās apkārt
    ^_^, ^^, Hahaha, Hehehe, Hohoho smejas
    Cry raud (elfi), saķer galvu
    OK parāda īkšķi
    There, that rāda uz kaut ko


     
    arirlJerfuse29 Datums: Ceturtdiena, 06.12.2012, 09:46 | Posti # 10
    Grupa: Viesis





    <a href=http://ovapu.reomnea.ru/>здесь</a>
    <a href=http://envozalta.zoomblog.com/archivo/2008/01/08/>Знакомства в г. Лабинск</a> <a href=http://www.thepokeball.com/forums/member.php?action=profile&uid=213364>Интим в краснодаре </a>
    <a href=http://hofes.obocotr.ru/>тут</a>
    В училище она догадался, что таким вот рисованием ей и придётся заниматься всю бытие.
    http://orcah.quvokoe.ru/
    <a href=http://ejiju.ebivatr.ru/?ke=10>Проститутки бдсм</a>
    http://korc.obocotr.ru/29-04-2012/znakomstva_po_g_kem_31.htm http://pryrc.keamnea.ru/?fag=45
    <a href=http://kus.neatrae.ru/23-12-2011/prostitutki-stavropolskiy-kray-g-bla-35.htm>Проститутки ставропольский край г благодарный</a>
    http://teb.keamnea.ru/
    Агентство домашний досуг
    Я пришла в разум, когда в меня пытались влить какое-то зелье.
    <a href=http://tapo.zeopruv.ru/>ссылка</a>
    <a href=http://cryqa.lygeirp.ru/61/51.html>Волгоградская обл г. Михайловка знакомства</a> <a href=http://vemn.keamnea.ru/44/47/37/129/>Девушки по вызову в москве дешево</a> <a href=http://cryb.keihujr.ru/148/>Стюардеса шлюха</a>
    Мелора в ужасе попятилась, глядя на бездыханное туловище. Таким образом может быть изменен нрав и судьбина тех, кто меня окружает.
    <a href=http://gbook-qip.wz.cz/gbook.php>Похудеть талия</a>
    <a href=http://etiw.lygeirp.ru/85/23/37/112/>Знакомства сеитова сауле</a> <a href=http://wyqo.ixabiuh.ru/08-12-2011/79.html>Супер 24 знакомства</a>
    Интимные услуги смейной паре Проститутки города бирск
    Guf проститутки
    <a href=http://ben.proz.com/support?mode=ask&type=forums&description=Reference:%2Bhttp://www.proz.com/forum/ancient_languages/132554-tangut_khitan_juchen%3B_manchu.html>Шлюхи путаны проститутки дешевые за тысячу москвы </a>
    http://odo.quvokoe.ru/44/
    <a href=http://gewra.lygeirp.ru/>тут</a>
     
    -=*MoTo*=- » Citas spēles » Mu » Mu (Apraksts)
    • Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana:
    Jauna atbilde
    Vārds:
    Teksts:
    Teksta opcijas:
    Kods: